JLL a reprezentat Arcese Transport în această tranzacție, prin care Arcese, una dintre cele mai mari firme de transport din Europa, ajunge la 16.000 metri pătraţi de spaţii logistice în România (Dragomireşti şi Cluj).

"Relaţia foarte bună cu WDP a stat la baza deciziei Arcese de a-şi extinde operaţiunile în depozitul de la Dragomireşti. De asemenea, având în vedere vulnerabilitate economiei în această perioadă, flexibilitatea este foarte importantă într-un contract de business şi a jucat şi în acest caz un rol important. Extinderea vine într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic şi arată încă o dată că piaţa industrială şi de logistică continuă să crească pentru pentru a răspune nevoii de consum", a declarat Mihai Escu, senior consultant Industrial Department JLL România.

"Clienţii din portofoliu sunt în creştere, îşi dezvoltă operaţiunile, astfel că avem nevoie de spaţiu suplimentar pentru a le oferi flexibilitatea caracteristică companiei noastre. În ciuda perioadei instabile, compania Arcese este în continuă dezvoltare şi deschisă către noi parteneriate", a declarat Marius Buturoagă, CEO Arcese Transport.

WDP Park Dragomireşti este situat în partea de vest a Bucureştiului, cu acces direct la şoseaua de centură. Parcul aparţine dezvoltatorului şi operatorului belgian de spaţii industriale WDP.

"WDP susţine permanent activitatea clienţilor din portofoliu acomodând nevoile de extindere ale acestora atât în locaţiile deja ocupate cat şi prin achiziţia si deschiderea de noi huburi logistice în toată România", a declarat Dana Bordei, Commercial Director WDP.  (sursa: JLL)