În calitate de expozant se află şi Primăria Municipiului Bucureşti în cadrul standului comun al României. Se doreşte astfel promovarea programelor investiţionale în desfăşurare precum şi a proiectelor aflate în planificare. De asemenea firma Lupp Projekt Transilvania revine pentru al treilea an consecutiv la München.

La ediţia din acest an EXPO REAL doreşte să aducă în centrul atenţiei ţările din Europa Centrală, Europa de Est şi Sud - Est. În acest scop, în programul de conferinţe al Forumului de Investiţii, aceste ţări au fost plasate în prim-plan.

„România ca destinaţie investiţională” este tema propusă pentru conferinţă de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană. Prin intermediul acesteia se doreşte trezim interesul investitorilor străini pentru piaţa românească.

 

Anul trecut expoziţia s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 64.000 mp, reunind 1.700 de instituţii şi companii expozante. Cei în total 38.000 de participanţi din 71 de ţări au adus în atenţia investitorilor privaţi, fondurilor de investiţii şi a organismelor de finanţare prezente la expoziţie numeroase programe de investiţii şi proiecte de dezvoltare imobiliară şi de infrastructură. (sursa: romanialibera.ro)