Dezvoltat în 2007 și 2008, cele patru clădiri ale parcului includ 107.770 mp de spațiii industriale de clasa A. Fiecare clădire a primit un Certificat de Performanță Energetică de clasă A. Parcul, care include 36,4 hectare de teren pentru dezvoltări ulterioare, este localizat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, prima autostradă interstatală est-vest din Romania și este situat la aproximativ 23 de km de centrul Bucureștiului. Acesta este singurul parc dezvoltat de Prologis în România.

 

 

Ben Bannatyne, director general regional al Prologis Central and Eastern Europe a declarat: “Această tranzacție este în acord cu strategia noastră de investiții de aliniere a portofoliului nostru cu piețele globale. După închieierea acestei tranzacții, Prologis va ieși de pe piața din România”.

 

Remon Vos, CTP CEP a adăugat: “CTP se concentrează pe piețele din Europa Centrală și a a extins recent numărul proiectelor din România, în special pentru a găzdui clienți existenți. CTP dezvoltă proprietăți industriale pentru companii producătoare, iar portofoliul său va ajunge la 3 milioane de mp până la sfârșitul anului.”

 

Agenția imobiliară JLL a reprezentat Prologis.

 

Cu un angajament activ în cinci țări din ECE și un portofoliu total de 4,3 milioane de mp, Prologis este lider în furnizarea de spații de distribuție în Europa Centrală și de Est (la 30 iunie 2015). (sursa: Prologis)