DTZ Echinox a asistat VGP in maximizarea gradului de ocupare a proiectului, odata cu aceasta tranzactie parcul ajungand la un grad de ocupare de 100%.

 

VGP Park are in prezent 17.000 mp de spatii de depozitare clasa A, dezvoltati pe un teren cu o suprafata de 18 ha, in apropiere de aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Cea de-a doua faza a dezvoltarii, care are termen de finalizare sfarsitul acestui an, va consta in 17.000 mp de spatii logistice clasa A.

 

Spatiul inchiriat de Profi este dedicat unui nou centru modern de distributie a produselor cu temperatura controlata: lactate, legume/fructe.Profi a avut o strategie de expansiune foarte dinamica in ultimii doi ani si a ajuns sa detina in prezent 244 de magazine. Planurile lor vizeaza atingerea unui numar de 400 de supermarketuri in urmatoarea perioada.

 

VGP este unul dintre liderii de pe piata spatiilor logistice si industriale din Cehia, iar in ultimii trei ani a castigat o pozitie regionala puternica in Germania si in tarile din Europa Centrala si de Est: Slovacia, Ungaria, Estonia si Romania. (sursa: wall-street.ro)