Construcția are o suprafață de 13.900 metri pătrați și include 400 mp de birouri. 
Conform deavoltatorului, acesta se află deja în discuții avansate privind închirierea totală a clădirii către un potențial client.
P3 Bucharest a fost achziționat de P3 în anul 2015, iar de atunci dezvoltatorul  a construit 90.000 mp de noi facilități logistice. Noul depozit anunțat va fi astfel a douăsprezecea clădire din cadrul parcului logistic.
Mai mult, planurile P3 includ noi dezvoltări anul acesta,  cu o suprafață totală de 65.000 mp în cadrul a trei clădiri, ceea ce va reprezenta practic dublarea suprafeței parcului într-un interval de numai doi ani. 

Noua construcție este planificată a fi livrată în luna august a acestui an, însă se ia în calcul ocuparea mai rapidă de către primul chiriaș, începând cu luna iunie 2017.

“Acesta este un moment important pentru P3 în România, pentru că începem să concretizăm planurile noastre ambițioase de extindere. Aceasta este prima construcție pe care o începem în 2017. Plănuim să construim în total trei depozite anul acesta. Aceasta se bazează pe creșterea pe care P3 o are în cele 9 țări europene, în care se dezvoltă. Extinderea noastră demonstrează clar faptul că partenerii și clienții noștri sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre și doresc să închirieze mai mult spațiu în parcul nostru. Obiectivul este să creăm cel mai important hub logistic din zona Bucureștiului. Evoluția pe care am avut-o anul trecut și planurile noastre pentru 2017 arată că ne-am angajat să atingem acestui obiectiv și putem să fim un partener pe termen lung pentru clienții noștri”, spune Blake Horsley, Country Head P3 în România. 

Suprafața totală  curentă a P3 Bucharest este de 305.000 mp, în 11 depozite. (sursa: profit.ro)