Peter Bečár, Managing Director P3 pe Europa Centrală și de Est, a declarat: “Andrei cunoaște foarte bine parcul și clienții prezenți acolo, iar acest lucru ne va ajuta să explorăm potențialul pentru construcția de noi spații, având disponibile 40 de hectare de teren pentru dezvoltare. Andrei aduce un plus de valoare echipei locale și confirmă misiunea P3 de a investi în România, piață care joacă un rol extrem de important în sectorul european de producție. ”

 

Jerca, 32 de ani, s-a ocupat de asset managementul celor 215.000 de m2 de spații din P3 Bucharest Park în ultimii șapte ani. P3 a achiziționat acest parc logistic la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, fapt care a propulsat compania în topul jucătorilor de pe piața locală de depozitare și logistică.

 

Responsabilitățile lui Andrei de până acum au inclus toate aspectele cu privire la închirierea spațiilor din parc, pe măsură ce s-au construit noi clădiri, și atragerea de clienți cu nevoi de expansiune a spațiilor de depozitare. Acesta a terminat Facultatea de Marketing și Comerț în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

 

Andrei Jerca a declarat: “Prezența P3 pe piața locală de cinci ani și angajamentul de a investi și a se dezvolta în România m-au făcut să mă alătur echipe locale. Achiziția parcului P3 Bucharest reprezintă o nouă etapă în evoluția companiei și aștept cu nerăbdare să imi aduc  contribuția la noile planuri de dezvoltare ale parcului și, de ce nu, și în alte regiuni din România.”

 

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică în Europa. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de  depozite, care totalizează 2.9 milioane m2 de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.6 milioane m2.

 

Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.

 

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. Pentru mai multe informații despre P3 puteți accesa noul nostru website www.p3parks.com.

 

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge. (sursa: P3)