Tranzacția vine la doar șase luni după ce P3 a finalizatdepozitul de 40,000 m2 – faza 1 - pentru această companie şi astfel va ridica suprafața totală ocupată de VF în parcul P3 Prague D8 la peste 106,000 m2.

 

Construcția noii unități abia a început, iar termenul de finalizare a fost stabilit pentru luna aprilie 2016. Extensia pentru VF cuprinde o suprafață suplimentară de 19,869 m2 de spații pentru depozitare şi 3,576 m2 de birouri. VF este un retailer care deține branduri de îmbrăcăminte premium precum VANS, North Face, Wrangler şi Timberland.

 

VF  este chiriaș al parcului D8 din anul 2004 şi de atunci parcul a devenit unul dintre hub-urile centrale de distribuţie ale companiei în Europa. Nevoia de spațiu suplimentar se datorează expansiunii corporației în Europa.

 

La fel ca spațiul existent, noua clădire va fi construită la standarde certificate BREEAM, care încorporează caracteristici inovatoare de economisire a energiei  şi durabile ecologic, și va crea un mediu de lucru plăcut pentru angajați.

 

Parcul P3 Prague D8 este situat în apropiere de ieşirea 1 de pe autostrada D8, care leagă Republica Cehă de Dresda și Berlin. Parcul are de asemenea legături directe cu mijloacele de transport public ale orașului Praga. D8 este unul dintre cele 14 depozite deținute în Republica Cehă de către P3, care este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică.

 

Tomas Micek, Country Head P3 în Republica Cehă a declarat: “Este extraordinar să vezi că unul dintre clienţii noştri  se dezvoltă atât de rapid.  Suntem încântaţi că VF a decis săse extindă in D8 – acest fapt demonstrează avantajele acestui parc, fiind o locație centrală, usor accesibilă, precum şi beneficiile strategiei P3 de a furniza noi spații de calitate, adaptate nevoilor specifice ale clientului.” (sursa: P3)