Mobilier1.ro face parte din grupul Furniture1.eu, retailer online de mobilier și accesorii, cu peste 10 ani experiență pe piața europeană. Spațiul din Urbano Parks este al 4-lea închiriat de companie, după depozitele din Bacău, Timișoara și București.

 „În actualul context, nevoia de spații industriale clasă A nu a scăzut, ci dimpotrivă, au devenit tot mai relevante și evidente nevoile unor spații în care să existe fluxuri bine definite și o siguranță crescută a mărfii și a oamenilor. Suntem încrezători că, datorită andocărilor, a porții de acces în hală și a formei spațiului, depozitul nou în care au intrat partenerii noștri de la Mobilier1.ro le poate crește cu peste 25% capacitatea de procesare a produselor sau comenzilor fără a face noi angajări, prin reducerea semnificativă a timpului de procesare a produselor: din camion în depozit și din depozit în vehiculele de distribuție”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

 

Parcul logistic Urbano Parks are 8.500 mp construiți și o valoare estimată a investiției, pentru întregul proiect, de 14 milioane de euro. Parcul industrial logistic Urbano Cluj Vest (UCV) va avea o suprafață construită de 24.500 mp și 5 ha suprafață totală. Spațiile parcului industrial variază între 1.150 mp și 7.488 mp și au disponibile fiecare atât dock-uri, cât și câte un drive-in. În plus, există opțiunea ca dezvoltatorul să finanțeze personalizările sau dotările suplimentare față de nivelul de specificație tehnică standard, cu amortizare în perioada contractuală de închiriere. (sursa: economica.net)