„În parcul industrial din Sânan­drei, de 10,5 hectare, am demarat în 2016 investiţia în prima clădire de birouri şi logistică, de 4.000 de metri pă­traţi. Clădirea este închiriată 100% şi generează peste 200.000 de euro anual“, spune Adriana Cioca, administrator şi direc­tor de dezvoltare al Ar­te­mis în România. Noua clădire ar urma să fie livrată în martie 2019.

Artemis a dezvoltat pana in prezent cinci parcuri industriale langa Timisoara, cu investitii totale de peste 25 de milioane de euro. Proprietatile industriale ale grupului in România includ parcurile in­dustriale Sânandrei Industrial Park, Banat Business Park, Dudeşti, Giarmata şi parc industrial aeroport, toate în judeţul Timiş, însumând 170 de hectare. Toate proiectele sunt ocupate integral.

Localizat în comuna Sânandrei, județul Timiș, Parcul Industrial Artemis se află la o distanță de doar 7 km de centrul orașului Timișoara, la intersecția cu viitorul drum expres care va face legătura directă între România și Europa de Vest. Parcul a fost realizat după standarde elvețiene, respectând în detaliu legile de construcție românești.

Investiția in parcul industrial din Sanandrei a început în 2008, prin achiziția unui teren de 10.5 ha.
Grupul Elvetian Artemis Holding, cu sediul în Elveția, deține Grupul Franke, Real Estate Group, Feintool Group și participații în diferite companii, precum Forbo, Rieter, Autoneum, AdvalTech, Novelteak. (sursa: zf.ro)