Depozitul este dezvoltat astfel încât să poată răspunde nevoilor FineStore, care și-a propus, încă de la deschiderea sa din 2014, să găsească soluții pentru ca iubitorii de băuturi alcoolice să poată comanda produsul preferat simplu, rapid și la un preț corect oriunde s-ar afla în țară. Noul spațiu închiriat de FineStore este amplasat în parcul industrial CTPark Bucharest North și dispune de o parcare generoasă, destinată exclusiv clienților care doresc să ridice personal din depozit produsele comandate online.

„FineStore este un client excelent pentru un spațiu foarte bun – ceea ce face ca lucrurile sa mearga bine pe termen lung. CTPark Bucharest North este opțiunea ideală pentru clienții care au o componentă majoră de business în e-commerce, deoarece este foarte bine localizat pe centura de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună  și un acces facil în oraș", a explicat Ana Dumitrache, Managing Director CTP România.

De asemenea, Daniel Vasilescu, owner FineStore, spune: „Partenerii noștri CTP au înțeles foarte bine nevoile noastre de business și au identificat rapid modalități pentru a integra flexibilitatea pe care ne-am dorit-o, oferindu-ne o serie de soluții personalizate. Ultimele luni ne-au demonstrat că avem alături o echipă dedicată în cadrul CTP și avem încredere că pe viitor, această colaborare va atrage realizări remarcabile de ambele părți”.

Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară iO Partners. Depozitul de aproape 10.000 mp livrat pentru FineStore susține planurile de extindere ale companiei, oferind acces facil către toate marile orașe din țară.  

Situat în zona Ștefănești-Afumați, parcul industrial oferă soluții premium și spații flexibile pentru orice tip de afacere. Dezvoltat în conformitate cu standardele BREEAM privind accesibilitatea și infrastructura, CTPark Bucharest North oferă depozite de clasă A, construite conform celor mai înalte standarde tehnice CTP, asigurând astfel un cost optim de ocupare pentru rezidenți. Parcul logistic din județul Ilfov are o suprafață totală de 21 de hectare și este perfect amplasat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul retailul online, datorită unui acces facil către București. CTP deține depozite de clasa A, cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în multiple orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate în Europa, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 11 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 iunie 2023. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG "Low-Risk" de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă.