Parcul logistic are o suprafata de totala de 56,5 hectare, pe care sunt amplasate constructii cu o suprafata totala de 12.000 metri patrati. Cel mai mare chirias al parcului este Sarantis Group, unul dintre cei mai mari importatori de cosmetice din Romania. MLP Bucharest Sud a fost construit in anul 2010 de Millennium Logistic Parks Group din Polonia.

 

MLP Bucharest Sud a intrat in insolventa in aprilie 2013, dupa care, in octombrie anul trecut, a intrat in faliment. Alpha Bank detine o creanta a companiei in valoare de 105 milioane lei (23,8 milioane de euro), reprezentand 72,5% din masa credala, potrivit unui comunicat al Euro Insol.

 

"Aceasta tranzactie creeaza premisele unei dezvoltari sustenabile pentru un mare proiect, MLP Bucharest Sud. AGI-RRE Hera are forta, determinarea si interesul sa dea o noua dimensiune acestui proiect, sa-l dezvolte la adevaratul lui potential, in prezent proiectul fiind finalizat in proportie de doar 10%", a declarat in comunicat Remus Borza, managing partner in Euro Insol. (Sursa: wall-street.ro)