Alaska Terminal Logistic Frigorific

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Open Street View
București, Bragadiru, Sos. Alexandriei 60

Depozit disponibil:

1.500 m2

Geodate
Clasa clădirii de depozite: Depozite clasa A
Status clădire: Existentă
Spațiu total de depozite: 3.000 m2
Depozit disponibil: 1.500 m2
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1 decembrie 2004
Terminalul logistic frigorific ALASKA, cel mai modern de acest gen din Romania, este un complex amplasat pe un teren de peste 20.000 mp, cu locuri de parcare de 3000 mp si este compus din trei corpuri de cladire, doua de depozitare de 65000 metri cubi structurate (compartimentate) pe mai multe zone de temperatura in functie de solicitari si unul administrativ, cu suprafata de 1000 mp (pentru acces la birouri, grupuri sociale, precum si spatiu tehnic).

Terminalul ofera partenerilor toate facilitatile moderne necesare depozitarii de produse alimentare congelate sau refrigerate (16 burdufe andocare cu rampe actionate electric sau manual, monitorizare video) si posibilitatea congelarii rapide la intrarea in depozit. ALASKA ofera siguranta pastrarii marfurilor in conditii de siguranta si igiena la nivel european. Terminalul are post de transformare si posibilitatea conectarii (in cazul intreruperilor) cu energie electrica la doua surse, generator propriu, instalatii frigorifice automatizate.
Terminalul este localizat in Bragadiru, Soseaua Alexandriei nr. 60, la doar 15 km de centrul orasului Bucuresti, pe drumul national 6 (Bucuresti-Alexandria) si la doar 1 km de centura capitalei.

Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Clădiri de depozite recomandate