Cerere rapidă

Cereți ofertă de la depozitele selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe depozite.

Depozite selectate:
Niciun depozit selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire depozite

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de depozite (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Element Industrial

Element Industrial

Număr de telefon:  +40 31 620 5333 

Element Industrial este un dezvoltator, investitor și manager de active al logisticii și al imobilelor industriale axate pe România și Europa de Sud-Est.
Element Industrial dezvoltă ELI PARKS, o platformă integrată de parcuri logistice în locații strategice din România.

Proiectam, construim si inchiriem logistica si cladiri industriale pentru companiile din domeniile: retail, e-commerce, productie, logistica si distributie.

Oferim soluții la cheie pentru ocupanții interesați să închirieze sau să dețină proprietăți construite pentru a se potrivi facilităților în diverse locații. Rețeaua noastră extinsă de experți în domeniul construcțiilor și imobiliar ne permite să utilizăm expertiza relevantă pentru a gestiona eficient procesul de aprovizionare a terenurilor, proiectarea și construirea de facilități într-o experiență fără probleme a clientului.

Oferim servicii profesionale de management al activelor pentru logistică, parcuri industriale și de afaceri, cu scopul final de a asigura satisfacția clienților și creșterea valorii proprietății.

Într-o piață dominată de puternice dezvoltatori multinaționali, suntem o companie locală, independentă, capabilă să înțelegem oportunitățile, să acționăm rapid și să dezvoltăm produse de succes în domeniul imobiliar industrial.

Colegi

Anamaria Tihu

+40 76 548 4272