Ediția Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms București, joi și vineri între orele 10:00-18:00. Înscrieri și detalii.

“Trans-IT este evenimentul care adună în acelaș i loc toț i furnizorii de soluț ii IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică. Prezenț a este obligatorie pentru orice transportator ce îș i doreș te să rămână relevant pe o piaț ă din ce în ce mai globalizată ș i mai competitivă.” - Luigi Meclea, fondator Autologistic & Trans-IT

Astăzi sunt înregistrate peste 54 000 de companii de transport și logistică, doar în România. Suntem parte dintr-o piață europeană ce angajează peste 11.2 milioane de oameni și generează în medie 14% din PIB-ul țărilor membre UE, o industrie dinamică și ultra-competitivă, cu jucători globali, în care ritmul accelerat de absorbție a noilor tehnologii rămâne în continuare una dintre puținele constante.


De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, managementul lanțului de aprovizionare se bazează azi la fel de mult pe digitalizare cât pe infrastructura fizică. Pentru fiecare nevoie a unei firme de logistică există acum o soluție IT care o deservește, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate în același loc.


Descoperi, compari și alegi cele mai bune soluții IT pentru afacerea ta
Trans-IT aduce sub același acoperiș elita sectorului IT: o selecție specializată de companii și start-up-uri locale alături de lideri internaționali, totul de la soluții hardware la sisteme de comunicare și traffic management.


Teme ultra-actuale, 4 track-uri de interes relevante pentru industrie
Transporturile nu puteau lipsi dintr-o conversație cu Internet of Things, Big Data și AI pe buzele tuturor. Descoperă cum se aplică trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing și E-business.


Vezi produsele în acțiune pe Demo Stage
Expozanții își vor prezenta serviciile pe Demo Stage, cu sesiuni Q&A: burse de transport, sisteme de securitate și baze de date, servicii de advertising + mult altele de descoperit live.

Urmărește Trans-IT pe Facebook pentru program.


Faci networking B2B în inima industriei, top-management
Stabilești contacte cu reprezentanții celor mai importante companii din industrie, atât expozanți cât și vizitatori. Îți evaluezi competiția, te compari obiectiv cu cele mai mari nume din industrie și câștigi know-how aplicabil doar de la cei mai buni.


Powered by Microsoft. One-on-one cu specialistul care conectează milioane de afaceri
“IT-ul joacă un rol major în stabilitatea ș i eficienț a industriei de Transport & Logistică, un sector vital pentru nivelul global de trai, în care colaborarea ș i interdisciplinaritatea sunt esențiale pentru succes. Trans-IT complementează o misiune ce ne ghidează deja de 40 de ani: cea de a facilita atingerea potenț ialului maxim, atât pentru indivizi cât ș i pentru organizaț ii, prin uneltele potrivite, performante ș i uș or de folosit.” - Andrei Găman, Leading Enterprise Accounts at Microsoft

 

Pe 28-29 septembrie, așadar, ne întâlnim în București la ediția Trans-IT 2017, la Crystal Palace Ballrooms București. Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, în baza unei invitații pe care o puteți obține online de pe site-ul evenimentului.
Companiile IT ce doresc să expună la Trans-IT pot aplica online.