Chiriașul a fost asistat în cadrul tranzacției de iO Partners.

Prezentă pe piața românească de peste 30 de ani, Maracana operează o flotă extinsă de vehicule și oferă servicii de transport rapid pe toate modurile și destinațiile. Valorile sale de bază sunt siguranța, profesionalismul și soluțiile personalizate. Maracana rămâne fermă în angajamentul său de a dezvolta măsuri de siguranță care să asigure un transport de marfă fără probleme și fără riscuri potențiale. Prioritatea grupului este de a asigura servicii de transport sigure și eficiente pentru clienții săi.

Situat în cel mai popular centru de depozitare din România, pe șoseaua de centură din Chitila, în nord-vestul Bucureștiului, MLP Bucharest West este o locație ideală pentru operațiunile de distribuție și logistică. Este o dezvoltare industrială și logistică de clasă A pe un teren de 18,3 ha, care va oferi în cele din urmă 99.000 mp de spațiu de depozitare, cu numeroase facilități și o infrastructură rutieră excelentă.

MLP Group își dezvoltă operațiunile în Polonia, Germania, Austria și România, cu planuri de extindere a activității pe noi piețe. În conformitate cu strategia sa “build & hold”, MLP Group păstrează în portofoliul său parcurile logistice finalizate și le administrează. Toate proiectele întreprinse de MLP Group se disting prin amplasarea foarte atractivă a parcurilor logistice, aplicarea de soluții “built-to-suit” și sprijinul acordat chiriașilor pe durata contractului de închiriere.

„Noul contract de închiriere confirmă faptul că spațiul pe care îl punem la dispoziție și funcționalitatea instalației se aliniază perfect cu nevoile și cerințele clientului nostru. Suntem încântați să vedem că Maracana se integrează în continuare în parcul nostru logistic. MLP Bucharest West se remarcă prin locația excelentă și finisajele de înaltă calitate, ceea ce îl face să fie o alegere căutată și apreciată de chiriași.”, a precizat Olga Melihov, Country Head România la MLP Group S.A.
„Suntem încântați să ne reînnoim contractul de închiriere cu MLP pentru 5.000 mp în parcul logistic. Acest parteneriat a jucat un rol esențial în susținerea operațiunilor noastre, permițându-ne să oferim în mod constant servicii de calitate superioară. Facilitățile oferite de MLP rămân esențiale pentru cerințele noastre logistice și anticipăm cu nerăbdare în continuare consolidarea colaborării noastre pentru următorii ani.”, a declarat Eugen Supuran, directorul general al Maracana.
„Parteneriatul nostru de lungă durată cu Maracana, care se reflectă și în această tranzacție semnificativă la MLP Bucharest West, este o dovadă a angajamentului nostru comun față de excelență și inovație în domeniul logisticii. Suntem mândri să facem parte din această alianță puternică, confirmată de numeroase alte contracte semnate anterior în diverse alte orașe, precum Constanța și Ploiești.”, a subliniat Ionuț Grigoraș, Senior Consultant Departamentul Industrial, iO Partners.